Amylee Ring xx menehtyi 26.10.2013

Amylee Ring xx

KTK-III, ERJ-I, KERJ-II, YLA2, XLA-I, Class I

 
Täyttää 4 vuotta 01.09.2010

Virallinen nimi:
Kutsumanimi:
Sukupuoli:
Syntymäaika
Rotu:
Säkäkorkeus:
Amylee Ring xx
Amy
tamma
01.01.2010, ikä
englantilainen täysiverinen
169cm
Rekisterinumero:
Koulutus:
Painotus:

Kasvattaja:
Omistaja:
VH11-006-0110
Ko Int II, Re 140cm
yleis

Nora, Special Ring
Nora, Special Ring
Luonnekuvaus


Yleisesti Amy on oikein kiltti tamma, jota on helppo käsitellä aloittelijankin, mutta liian energian kertyessä Amyn käsittely kannattaa ehkä jättää kokeneemmille, sillä silloin sen käsittely voi olla aika hankalaakin. Hoitaessa Amy on oikein kiltti ja ystävällinen, mutta silloin tällöin Amylle tulee pieniä kiukunpuuskia, jos tehdään jotain, mistä se ei ollenkaan tykkää. Esimerkiksi mahan alta harjaaminen sekä satulavyön kiristäminen saavat tamman näyttämään hampaitaan ja vetämään korvansa luimuun. Mutta Amyn vastustamista ei kannata pelästyä, se on pohjimmiltaan kiltti, vaikka yrittääkin uhkailla. Oikeasti Amy ei kuitenkaan tekisi mitään pahaa kärpäsellekään. Joskus se saattaa hieman pyöriä karsinassaan, jos sillä on liikaa energiaa, mutta pääasiassa Amy käyttäytyy oikein hyvin, ja nauttii siitä, kun sitä hoidetaan. Se myöskin hyvin nopeasti kiintyy hoitajaansa. Kun Amyn luottamuksen voittaa, se osoittaa todella, että haluaa olla hoitajan kaveri. Vaivannäkeminen on sen arvoista.

Varusteita laittaessa tamman kärsivällisyys usein pettää. Pienemmillä saattaa olla hevosen kanssa ongelmia, sillä suitsia laittaessa se nostaa päänsä niin korkealle, ettei ihan pienin hoitaja välttämättä ylety laittamaan kuolaimia Amyn suuhun. Tässä kohtaa kannattaa pyytää vanhemmilta hoitajilta apua, jotka ylettyvät suitsimaan sen. Isommille Amy ei välttämättä edes yritä temppuilla. Satulan laittamisessa Amylle tarvitaan kärsivällisyyttä. Ensinnäkin se alkaa pyörimään karsinassa hermostuneen oloisena, jossei sitä ole laitettu kiinni. Siksi se kannattaakin laittaa kiinni karsinassa, ja laittaa satula ennen suitsia. Kun satulan sitten saa Amyn selkään, täytyy satulavyö kiristää varovaisesti, sillä se ei lainkaan tykkää satulavyön kiristämisestä. Jos vyön kiinnityksen tekee tarpeeksi rauhallisesti ja hellävaraisesti, saattaa säästyä luimivilta korvilta. Taluttaessa tamma on todella kiltti, eikä tee koskaan mitään yllättävää. Se kävelee poikkeuksetta nätisti vierellä.

Ratsastaessa Amy on yksi tallin luottoratsuista koulutunneilla. Tamma on rauhallinen ja kiltti, kunhan siltä ei vaadi liikaa. Amy todellakin tykkää siitä, kun sen selkään laitetaan aloittelija, jonka kanssa sitten mennään ravia puolentunnin verran maneesia ympäri. Amy nauttii siitä, kun se pääsee helpolla, ja silloin se käyttäytyykin oikein hyvin. Amyllä on tasaiset askeleet, ja se on suhtkoht herkkäkin, joten sen kanssa on helppo opetella ratsastusta. Kun aloittelijat löytävät siitä lempiratsunsa, myöskin kokeneet ratsastajat löytävät Amystä kunnon haasteita. Tammahan on siis kiltti ja tottelee kaikesta, niin kauan kuin siltä ei mitään vaadita. Sitten kun sen pitäisi kulkea peräänannossa ja tehdä laukanvaihtoja, se hieman yrittää kokeilla ratsastajaansa, mahdollisesti hieman pukittaa ja heittelee päätään. Rauhallisella ja päättäväisellä ratsastamisella Amy kuitenkin pikkuhiljaa menee hyvään peräänantoon, ja tekee kaikki pyydettävät kouluratsastuskiemurat. Tamman kanssa vain tarvitaan joskus hieman enemmän aikaa.

Esteillä Amy ei sitten olekaan mikään alkeisratsu. Ratsastajalta vaaditaan kokemusta, ja oikeasti hyvää ratsastustaitoa sillä hyppäämiseen. Hevosen hypyt ovat "hieman" isoja, joten ratsastajalla pitää olla kykyä mennä isoihinkin hyppyihin mukaan, vaikka esteet olisivatkin matalia. Pukittelut ja esteille kaahottamiset kuuluvat myös asiaan. Ponnistuspaikan pitää olla lähes täydellinen, jos haluaa hypyn onnistuvan. Hypyn onnistumiseen vaikuttaa myös kovasti ratsastajan käsi. Jos ratsastaja nykäisee yhtään kädellä hypyssä, Amy kieltäytyy aivan varmasti hyppäämästä seuraavalla kerralla. Pehmeä käsi ja hyppyihin mukaan meneminen ovat avainsanat tammalla hypätessä. Maastossa Amy on oikein mukava, mutta hieman liian riehakas. Joskus se saattaa hieman innostua laukkapätkistä, mutta muuten se on oikein mukava ratsu maastossakin, ja ehdottoman liikennevarma. Tosin aivan kärkihevoseksi Amyä ei kannata laittaa, sillä se ei tykkää ollenkaan, jos takana tuleva tulee aivan sen häntään kiinni. Jos takana oleva oikein kauan tulee sen perässä, saattaa se potkaistakin pienesti. Tammalla on siis paljon mukavampi ratsastella maastossa yksin, kuin porukassa.

Kisoissa Amy on oikein mukava, tosin usein hieman hermostunut. Amy on ratsunakin sellainen, että sen kanssa tarvitaan aikaa, joten verryttelyyn on hyvä varata kunnolla aikaa, mikäli haluaa suorituksen onnistuvan. Kisapaikalla on havaittavissa pientä jännitystä, mutta se haihtuu usein pois itse suorituksen aikana. Estekisoissa Amy on vaikea hallita, sillä se kuumuu todella paljon. Hypyistä saattaa tulla hätiköidyt, tamma voi hypätä liian kaukaa tai liian läheltä. Pudotuksiakin tulee sitten sitä mukaa kun hypyt epäonnistuvat. Jos Amyn saa rauhalliseksi se voi olla kuin eri hevonen. Ohjista kiskominen ei kuitenkaan auta yhtään, päin vastoin. Tammalla menee vain hermot. Ratsun seläsä pitää olla itse tyynen rauhallinen, siksi Amylle sopiikin kokenut kilparatsastaja. Koulukisoissa tamma ei ole yhtä jännittynyt, vaan usein hyvin rento ja kuuliainen. Verryttelyyn tosin pitää uhrata paljon aikaa, jotta saa Amyn ratsastettua hyväksi. Aitojen sisäpuolella Amy on hienonnäköinen kiiltävine karvoineen.Kuvagalleria


   
© Jessica M.


Saavutukset


YLA2 saavutettu 22.06.2011
Pisteet: 27+27+35+35 = 124p

KTK-III saavutettu 15.09.2011
Pisteet: 14-16-15-15 = 60p
Lausunto:
- nuoren oloinen
- hennot jalat
- hyvä rotutyyppi

ERJ-I saavutettu 25.05.2012
Pisteet: 2+51+30+10,2+7 = 100,2p

XLA-I saavutettu 20.04.2012
Pisteet: 20+19+30+25+6 = 100p

KERJ-II saavutettu 23.09.2012
Pisteet: 37+24,25+16+8 = 85,25p
Class I
Breed- & Sex-type 8/10 pts.
Head, neck, body 9/10 pts.
Legs 8/10 pts.
Movement, walk 7/10 pts.
Movement, trot 7/10 pts.

Class I ~ 39/50 pts.
Judge: Kmlnt, SHI
Sukutaulu


I. Hr Brady xx
xx-o, 169cm
KTK-III, KERJ-I, KRJ-II, ERJ-II, MEJ-III, YLA2, XLA-I, Class I
II. Mystery Tour xx
xx-o, 165cm
III. Poisonous Poy xx
xx-o, 159cm
IIE. Sweet Alabama xx
xx-t, 162cm
IE. Like a Virgin xx
xx-t, 162cm
IEI. Thousand Score xx
xx-o, 148cm
IEE. Aprils June xx
xx-t, 173cm
E. All Your Attention xx
xx-t, 170cm
VIR MVA Ch, KTK-III, ERJ-II, KERJ-II, MEJ-II, KRJ-II, XLA-I, YLA2, Class I
EI. Gotta Get True xx
xx-o, 166cm
EII. Dream Is a Wish xx
xx-o, 165cm
EIE. Friday Girlfriend xx
xx-t, 161cm
EE. Holiness xx
xx-t, 174cm
EEI. Nothing Hurts xx
xx-o, 163cm
EEE. Honest Question xx
xx-t, 150cm

E. on upea täysveritamma All Your Attention xx. Tämä hieno ruunikko neiti on menestynyt monilla kilparadoilla niin hyvin, ettei palkintokaappiin taida mahtua enää yhtäkään pokaalia. Anni on kiertänyt jos jonkinmoista laatuarvostelua hyvin palkinnoin.

Ei. on paljon kilpaillut täysiveriori Gotta Get True xx. Ori on yleispainotteisena kilparatsuna kilpaillut menestyksekkäästi niin ratsastuskilpailuissa kuin näyttelyissäkin. Gotta Get True on kantakirtattu I-palkinnolla ja omaakin hyvän rakenteen lisäksi hienot liikkeet. Nykyään Iso-Britanniassa jalostusorina toimiva True syntyi pieneen, mutta kodikkaaseen talliin. Myöhemmin se myytiin menestyneelle kilparatsastajalle, jolloin itse oristakin tuli tähti. Eii. Dream Is a Wish xx on upea kimo jalostusori, joka omaa hienot kouluratsun liikkeet. Periyttää jälkeläisilleen kouluhevosen ominaisuuksia ja mukavaa leppoisaa luonnetta. Wish on kilpaillut kansainvälisillä kouluradoilla hyvällä menestyksellä. Näyttelyihin oria ei koskaan ole raahattu, mutta rakenteellisesti se on hyvä ratsuhevonen. Tällä hetkellä ori viettää eläkepäiviään Iso-Britanniassa kasvattajansa luona astuen satunnaisesti vielä tammoja. Eie. on luonteikas esteratsu Friday Girlfriend xx. Tamma on vaativa ratsastaa, eikä kokeneimmatkaan aina pärjää. Kuitenkin kapasiteettia löytyy sen verran, että tammaa on kilpailutettu ahkerasti esteillä. Tamma omaa myös mukavan rakenteen, ja se onkin kantakirjattu II-palkinnolla. Varsoja tammalla ei ole vielä kovin montaa, mutta se siirtyy luultavasti siitokseen pian, sillä parhaimmat kilpailuvuodet ovat jo takana.

Emänemäksi esittäytyy Holiness xx. Tammalla on melko oikukas luonne, mutta kilpahevosena se on mitä loistavin. Voittoja tammalla on yli puolet sijoituksistaan ja näyttelymenestystäkin voi ihailla tamman omasta palkintokaapista. Holiness kilpailee edelleen, mutta ei niin ahkerasti kuin nuorenpana. Oikeastaan se toimii nykyään opetusratsuna nuorille lupaaville ratsastajille. Eei. Nothing Hurts xxNothing Hurts xx on vähän aikaa sitten kuollut täysveriori. Orilla todettiin vakava sairaus, jolle ei voitu tehdä mitään. Sairaus ei kuitenkaan ole periytyvä, joten jälkeläisten omistajat voivat huokaista helpotuksesta. Ori kilpaili hyvin menestyen lähinnä koulupuolella, mutta myös esteillä ori näytti taitojaan sijoittuen useasti. Jalostukseen oria käytettiin melko vähän, mutta varsoja taitaa löytyä kymmenisen kappaletta. Eee. Honest Question xx on monipuolinen täysveritamma. Tammalla kilpailee eräs menestynyt englantilainen esteratsastaja, mutta tammaa käytetään satunnaisesti myös koulukilpailuissa. Varsoja sillä on vasta kaksi, toinen jo hienon kilpauran tehnyt tamma ja toinen vasta kilparatsun alku. Honest Question tuotiin Englantiin Saksasta vuonna 2009. Saksassa se oli tehnyt jo pari vuotta kilparatsun hommia hyvin sijoittuen.

I. Hr Brady on älykäs ja elegantti täysiveriori. Harri on kilpaillut menestyksekkäästi ratsuna monessa lajissa ja laatuarvosteluissakin on käväistä hienoin palkinnoin. Harrilla on kaksi jälkeläistä, mutta orin tulevaisuuteen kuuluu myös jalostusorina toimiminen.

Ii. Mystery Tour xx on tummanruunikko täysveriori, joka on majoitettu Harrin kasvattajalle Liverpooliin. Mystery Tour on menestynyt estehevonen ja useita mestaruuksiakin ori on napannut. Rakenteellisesti Tour on hyvä, mistä kertoo kantakirjaus toisella palkinnolla. Luonteeltaan Tour on melko orimainen ja joskus vaikeakin käsitellä. Iii.Poisonous Poy xx on Saksasta Englantiin tuotu komea musta ori. Se on kilpaillut este- ja koulukisoissa hyvin menestyksekkäästi. Se onkin tunnettu sekä syntymaassaan Saksassa että Englannissa. Jalostukseen oria on käytetty hyvin ahkerasti ja se onkin tunnettu nimi monen hevosen sukutaulussa. Iie. on melko tuntematon xx tamma Sweet Alabama xx. Tamma asui Englannissa vielä viisi vuotta sitten, mutta sittemmin sen olinpaikasta ei tiedetä mitään, mutta huhutaan, että se olisi viety Ruotsiin tuntihevoseksi. Nuorempana se oli kuitenkin hyvä siitostamma Saksassa ja synnyttikin muutaman jälkeläisen kilparadoille asti.

Ie. Like a Virgin xx on hieno rautias kouluhevonen. Virgin on tullut tunnetuksi nuorena ja menestyneenä koulutammana. Tamma periyttää jälkeläisilleen kouluratsun ominaisuuksien lisäksi hyvää rakennetta ja luonnetta. Varsoja tamma on synnyttänyt kolme kappaletta, mutta tulevaisuudessa voimme odottaa lisääkin. Iei. Thousand Score xx asuu myös Liverpoolin siitostallissa. Tämä ori on yksi tallin parhaimmista jalostusoreista. Ori on kilpaillut nuorempana esteitä ja koulua hyvinkin menestyksekkäästi ja nykyään toimii vain ja ainoastaan jalostuskäytössä. Orin jälkeläisiä on myyty ympärimaailmaa vaikuttamaan täysiveristen verilinjoihin. Iee. on upea rakenteinen tamma Aprils June xx. Tamma on lähinnä näyttely- ja siitoshevonen, vaikka sillä lahjoja kilpahevoseksi olisikin. Sen omistaja ei vain ole kiinnostunut kilpailemisesta ja toiseksi June oli nuorempana ratsastusonnettomuudessa, jonka seurauksena sen vasen etunen ei välttämättä kestäisi kilpailemista.Jälkeläiset


12.03.2010 xx-t. Halleperry Ring xx (i. Burlesc Ring xx)
20.04.2010 xx-o. Leighton Ring xx (i. G-Force xx)
10.07.2010 xx-t. One more time! Ring xx (i. Primo André xx)
10.02.2011 xx-o. Underground Attack Ring (i. G-Force xx)
27.09.2013 xx-t. Being Alive Ring xx (i. Red Fox SWA xx)
Kilpailumenestys


KRJ - 42 sijoitusta

28.08.2010 - Kutsu - KRJ Va A - 7/50
21.08.2010 - Kutsu - KRJ Va A - 8/100
02.09.2010 - Kutsu - KRJ Va A - 1/60
29.08.2010 - Kutsu - KRJ Va A - 1/100
29.08.2010 - Kutsu - KRJ Va A - 10/100
11.09.2010 - Kutsu - KRJ Va B - 3/50
29.08.2010 - Kutsu - KRJ Va A - 7/75
31.10.2010 - Kutsu - KRJ Va A - 3/30
01.11.2010 - Kutsu - KRJ Va A - 1/30
31.10.2010 - Kutsu - KRJ Va A - 6/40
22.12.2010 - Kutsu - KRJ PSG - 3/50
18.12.2010 - Kutsu - KRJ Va A - 4/30
28.12.2010 - Kutsu - KRJ PSG - 5/50
31.12.2010 - Kutsu - KRJ PSG - 2/50
24.02.2011 - Kutsu - KRJ Int I - 3/50
21.02.2011 - Kutsu - KRJ Int I - 6/50
25.02.2011 - Kutsu - KRJ Int II - 6/50
19.02.2011 - Kutsu - KRJ Int II - 3/30
21.02.2011 - Kutsu - KRJ Int II - 4/30
22.02.2011 - Kutsu - KRJ Int II - 2/30
24.02.2011 - Kutsu - KRJ Int II - 3/30
26.03.2011 - Kutsu - KRJ Int II - 1/30
06.04.2011 - Kutsu - KRJ Int I - 4/30
09.04.2011 - Kutsu - KRJ Int II - 4/30
24.04.2011 - Kutsu - KRJ Int II - 2/50
24.04.2011 - Kutsu - KRJ Va A - 2/50
27.04.2011 - Kutsu - KRJ Va A - 2/50
25.04.2011 - Kutsu - KRJ Va B - 4/50
19.04.2011 - Kutsu - KRJ Int I - 6/53
20.04.2011 - Kutsu - KRJ Int I - 4/53
23.04.2011 - Kutsu - KRJ Va B - 7/60
26.04.2011 - Kutsu - KRJ Va B - 7/60
28.04.2011 - Kutsu - KRJ Int I - 4/57
28.04.2011 - Kutsu - KRJ Int II - 4/60
10.05.2011 - Kutsu - KRJ Int II - 7/92
28.05.2011 - Kutsu - KRJ Int I - 3/40
29.05.2011 - Kutsu - KRJ Int I - 5/40
31.05.2011 - Kutsu - KRJ Int I - 4/40
04.06.2011 - Kutsu - KRJ Int I - 2/40
06.06.2011 - Kutsu - KRJ Int I - 3/40
10.06.2011 - Kutsu - KRJ Va A - 1/30
12.06.2011 - Kutsu - KRJ Va A - 1/30


ERJ - 55 sijoitusta + 1 Cup-sijoitus

05.11.2010 - Kutsu - ERJ 140cm - 2/50
12.01.2011 - Kutsu - ERJ 140cm - 5/50
14.01.2011 - Kutsu - ERJ 140cm - 5/50
18.01.2011 - Kutsu - ERJ 140cm - 5/80
16.04.2011 - Kutsu - ERJ 100cm - 2/50
17.04.2011 - Kutsu - ERJ 100cm - 3/50
18.04.2011 - Kutsu - ERJ 100cm - 3/50
01.05.2011 - Kutsu - ERJ 140cm - 7/60
15.04.2011 - Kutsu - ERJ 120cm - 2/50
26.04.2011 - Kutsu - ERJ 110cm - 5/100
04.05.2011 - Kutsu - ERJ 140cm - 3/69
16.05.2011 - Kutsu - ERJ 120cm - 3/40
17.05.2011 - Kutsu - ERJ 140cm - 1/40
16.05.2011 - Kutsu - ERJ 110cm - 8/100
05.06.2011 - Kutsu - ERJ 100cm - 3/50
02.06.2011 - Kutsu - ERJ 110-120cm - 3/67
13.06.2011 - Kutsu - ERJ 140cm - 5/30
14.06.2011 - Kutsu - ERJ 140cm - 3/30
16.06.2011 - Kutsu - ERJ 140cm - 2/30
10.07.2011 - Kutsu - ERJ 120cm - 10/100
13.07.2011 - Kutsu - ERJ 120cm - 3/100
25.08.2011 - Kutsu - ERJ 140cm - 1/30
23.08.2011 - Kutsu - ERJ 120cm - 6/60
23.08.2011 - Kutsu - ERJ 140cm - 4/60
24.08.2011 - Kutsu - ERJ 120cm - 2/60
20.08.2011 - Kutsu - ERJ 100cm - 3/47
23.08.2011 - Kutsu - ERJ 120-130cm - 5/73
08.09.2011 - Kutsu - ERJ 120cm - 1/100
10.09.2011 - Kutsu - ERJ 130cm - 4/24
01.11.2011 - Kutsu - ERJ 140cm - 3/17
02.11.2011 - Kutsu - ERJ 140cm - 3/17
03.11.2011 - Kutsu - ERJ 140cm - 3/17
04.11.2011 - Kutsu - ERJ 140cm - 2/16
06.11.2011 - Kutsu - ERJ 140cm - 1/16
29.01.2012 - Kutsu - ERJ 80cm - 2/40
08.02.2012 - Kutsu - ERJ 130cm - 3/50
18.02.2012 - Kutsu - ERJ 130cm - 2/60
18.02.2012 - Kutsu - ERJ 140cm - 6/60
19.02.2012 - Kutsu - ERJ 140cm - 7/60
20.02.2012 - Kutsu - ERJ 130cm - 2/60
08.02.2012 - Kutsu - ERJ 130cm - 3/50
09.02.2012 - Kutsu - ERJ 130cm - 3/50
12.02.2012 - Kutsu - ERJ 130cm - 2/50
15.02.2012 - Kutsu - ERJ 120cm - 6/100
26.02.2012 - Kutsu - ERJ 130cm - 7/50
28.02.2012 - Kutsu - ERJ 120cm - 4/50
27.02.2012 - Kutsu - ERJ 120cm - 7/50
09.03.2012 - Kutsu - ERJ 90cm - 6/40
30.03.2012 - Kutsu - ERJ 130cm - 7/60
21.03.2012 - Kutsu - ERJ 120cm - 1/30
23.03.2012 - Kutsu - ERJ 100cm - 5/30
25.03.2012 - Kutsu - ERJ 120cm - 5/30
09.03.2012 - Kutsu - ERJ 110cm - 3/60
11.03.2012 - Kutsu - ERJ 110cm - 7/60
13.03.2012 - Kutsu - ERJ 110cm - 5/50

31.03.2012 - Kutsu - ERJ-Cup 130cm - 5/198


KERJ - 38 sijoitusta + 2 Cup-sijoitusta


12.03.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC4 - 2/60
07.04.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC4 - 5/36
21.04.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC4 - 7/50
18.04.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC3 - 2/30
27.04.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC4 - 3/41
04.05.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 2/50
05.05.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 6/50
21.04.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC4 - 1/41
21.05.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC2 - 5/35
29.06.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC3 - 5/25
12.07.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC4 - 4/40
27.10.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 3/30
20.10.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC3 - 4/27
22.10.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC3 - 1/27
30.10.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 6/40
01.11.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 1/40
02.11.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 2/40
28.10.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC3 - 5/32
21.11.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC4 - 3/23
23.11.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC4 - 2/23
24.11.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC2 - 6/50
20.12.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC3 - 6/50
14.01.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 5/30
23.01.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC4 - 6/39
29.01.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 1/16
21.02.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC3 - 3/16
22.02.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC3 - 4/16
24.02.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC3 - 4/16
23.02.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC2 - 5/30
26.02.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC2 - 2/30
13.03.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC4 - 1/5
14.03.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC4 - 2/5
15.03.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC4 - 2/5
16.03.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC4 - 1/5
11.03.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC2 - 1/50
12.03.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC2 - 4/50
15.03.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC2 - 2/50
20.03.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC4 - 1/40

15.01.2012 - Kutsu - KERJ-Cup CCI/CIC5 - 2/56
15.03.2012 - Kutsu - KERJ-Cup CCI/CIC5 - 3/95


MEJ - 25 sijoitusta + 2 Cup-sijoitusta


25.01.2011 - Kutsu - MEJ 120cm - 6/42
30.01.2011 - Kutsu - MEJ 120cm - 2/42
02.02.2011 - Kutsu - MEJ 120cm - 1/42
16.06.2011 - Kutsu - MEJ 110cm - 1/39
19.06.2011 - Kutsu - MEJ 110cm - 1/39
21.06.2011 - Kutsu - MEJ 110cm - 1/39
22.06.2011 - Kutsu - MEJ 100cm - 4/50
14.11.2011 - Kutsu - MEJ 120cm - 5/73
17.12.2011 - Kutsu - MEJ 130cm - 2/40
04.02.2012 - Kutsu - MEJ 100cm - 3/40
27.01.2012 - Kutsu - MEJ 110cm - 4/42
29.01.2012 - Kutsu - MEJ 110cm - 1/42
30.01.2012 - Kutsu - MEJ 110cm - 2/42
17.02.2012 - Kutsu - MEJ 130cm - 3/16
25.03.2012 - Kutsu - MEJ 120cm - 2/24

28.03.2012 - Kutsu - MEJ 130cm - 1/20
24.03.2012 - Kutsu - MEJ 100cm - 2/15
31.03.2012 - Kutsu - MEJ 110cm - 4/40
31.03.2012 - Kutsu - MEJ 130cm - 1/22
14.04.2012 - Kutsu - MEJ 80cm - 3/36
19.04.2012 - Kutsu - MEJ 100-120cm - 1/19
16.04.2012 - Kutsu - MEJ 130cm - 1/35
21.04.2012 - Kutsu - MEJ 130cm - 3/35
25.04.2012 - Kutsu - MEJ 130cm - 4/30
28.04.2012 - Kutsu - MEJ 120cm - 5/31

15.12.2011 - Kutsu - MEJ-Cup 110-120cm - 1/49
25.03.2012 - Kutsu - MEJ-Cup 110-120cm - 3/30


12.02.2010 - NJ - pt. Kata P. - LKV2, irtoSERT, JS

Päiväkirja & valmennukset


09.04.2010 Aamu alkoi mukavasti, kun huomasimme talliporukan kanssa Amyn karanneen tarhasta. Ilmeisesti tamma oli päättänyt hypätä 130cm aidan yli, joten näköjään tulossa on aidan korotus projekti. Aloimme huolestua kun tammaa ei löytynyt pihapiiristä, mutta sitten löysimme sen vähän matkan päästä tilalta. Amy oli löytänyt paikan, jossa kasvaa jo tuoretta vihreää ruohoa. Kesä on pian täällä! Amy lähti vastahakoisesti mukaamme takaisin talllille. Pistin sen loppupäiväksi sisälle, sillä aidankorjaaja tulisi vasta illalla.

01.06.2011 Hienosti ollaan Amyn kanssa pärjätty koulukisoissa ja nyt näyttäisikin siltä, että myös maksimisijoitukset ovat täynnä. Alammekin nyt keskittyä kunnolla estepuoleen ja siinä sivussa myös kenttäratsastukseen. Näyttelyissäkin pitäisi kierrellä, jos vaikka kantakirjaankin jossain vaiheessa pääsisimme.

21.12.2011 Joulun lähestyy ja hevoset ovat hyvällä tuulella. Muiden hevosten tavoin Amylla on ollut lomaa kisoista ja kovasta treenaamisesta. Amyn sivuille vaihdettiin uusi ulkoasu.

01.03.2012 Tamma on menestynyt hienosti este- ja kenttäradoilla! Estesijoitukset on nyt täynnä joten alamme valmistella tammaa muilta osin laatuarvosteluun. Kenttäkisoistakin on tullut jo niin monta ruusuketta, että senkin lajin laatuarvostelu ei ole enää kaukana. Pian Amy siirtyykin kokonaan siitostammaksi ja laatuarvosteluja odottamaan.

Webdesign © melissa     Kuvat © Jessica M. & DVPonyClub