Päivitetty 16.10.2011

Yleistä päivittelyä. Hevoset ovat olleet vähemmällä kisauksella.


Ilmoitustaulu

» Myynnissä olevia kasvatteja 4 kpl (lisätiedot)

 

Tervetuloa Harharetkeen

Harharetki on pienimuotoisella tauolla, jonka aikana hevoskanta vaihtuu kokonaan. En tiedä koska talli palaa takaisin kuvioihin, mutta itse jatkan suokkiharrastusta kolmen suomenhevostamman voimin.

Harharetki on ihan vuoden 2009 lopulla perustettu virtuaalitalli, joka sijaitsee Länsi-Suomen kauniilla maaseudulla. Talli ja muut rakennukset ovat kunnostettu nykyaikaisemmiksi vanhasta maatilasta. Lokakuussa 2010 tallia laajennettiin vielä kymmenellä karsinalla, minkä lopputuloksena oli 20 karsinan talli. Tämän päätallin lisäksi rakennutin maatilalle myös pienemmän seitsemän karsinan tallin shetlanninponeilleni. Kutsun tätä Harharetken shettissiiveksi. Tällä hetkellä shettissiiven kaikki karsinat ovat täynnä, mutta voi olla, että tätäkin joudutaan laajentamaan vielä tulevaisuudessa. Päätalli on tarkoitettu kasvatusrodullemme suomenhevosille. Nämä suomalaiset ovat monipuolisiä käyttöhevosia, ne sopivat lajiin kuin lajiin. Harharetken suomenhevoset painottuvat lähinnä este- ja kouluradoille. Talli sijaitsee rauhallisella paikalla aivan rannikolla. Käytössämme on laajat ja upeat maastopolut, sekä hyvät puitteet hevosten ratsastamiseen ja kilpailuiden pitämiseen.

Harharetki panostaa suomenhevosten laadukkaaseen kasvatukseen. Kasvatustoiminta onkin melkeinpä ainoa toimintamuoto, vaikkakin kilpailuja järjestämme satunnaisesti. Kilpailuitoiminta on suomenhevospainotteista, eli luokkia on paljolti suomenhevosille. Suomenhevosten kanssa käymme kuitenkin ahkerasti kisoissa ja pyrimme saamaan niiden jälkeläisille myös hyvät edellytykset kilpahevosena. Pyrin käyttämään hevoset laatuarvosteluissa ja tätä toivon tietenkin myös kasvateilta. Tällä hetkellä kasvatustoiminta pyörii lyhytsukuisten suomenhevosten ympärillä.

Harharetken omistajana toimii Nora. Minulla on pitkä kokemus suomenhevosten kasvatuksesta ja toivonkin sen näkyvän niin omissa hevosissamme kuin kasvateissakin. Harharetki on nuori talli, mutta toivon siitä tulevan vielä jotain suurta, kenties jonain päivänä. Tervetuloa tutustumaan Harharetkeen ja suomenhevosiimme!

      Iloista syksyä toivottaen -Nora (VRL-02066, ERI)


Ulkoasun on tehnyt astral., ulkoasun kuva Freefoto & kuvaaja ei halua nimeään mainittavan